Part of PEN Concept Group
 

Beställ katalog

0470  - 199 20

 

Din varukorg är tom

Kassa »
 
Restaurangutrustning och Restauranginredning

Vi erbjuder enkla och förmånliga lösningar med leasing

Garantier i upp till 5 år

After sales service

Leveransbesked
Efter att vi har erhållit er order så skickar vi ett ordererkännande med förväntad leveransvecka angiven. Om ni behöver veta mer exakt leveranstid, vänligen ring oss på 0470-199 20 eller skicka e-post till logistics@goods.se.

Makulering av order eller tilläggsbeställning på befintlig order
Om ni vill makulera en order eller artikel så måste ni ringa oss så fort som möjligt på 0470-199 20 för att få besked om detta är möjligt. Om ni vill lägga till artiklar på en redan gjord order så måste ni ringa för att kontrollera om detta är möjligt.

Reklamation av produkt
Vår policy är att erbjuda våra kunder bästa kvalitet till bästa pris. Därför är alla våra produkter testade enligt europeiska standardkrav för kommersiellt bruk. Vi lämnar därför minst 1 års garanti på samtliga produkter och 10 år på våra sängar. För att garantin ska gälla måste felet anmälas till Goods före reparation. Goods ansvarar därefter för att felet avhjälps. Vid åberopande av garanti skall följande anges:

- Vilken produkt det gäller.
- Vad är det för fel på produkten.
- Order- eller fakturanummer.
- Leveransdatum.

Garantireparationer utförs under normal arbetstid. Garanti utgår ej på slitage- och förbrukningsartiklar såsom glödlampa, dörrpackning, termosäkring eller vid felaktigt handhavande och bristfällig rengöring.

Reklamationer görs på vår hemsida, www.goods.se/reklamation 

Reklamation transportskador
Alla leveranser skall kontrolleras vid leverans. Synliga skador skall rapporteras direkt till transportbolagets chaufför samt fotograferas. Se även till att chauffören gör en notering gällande skadan på fraktdokumenten. Bilder på skadan skall skickas med e-post till logistics@goods.se. Dolda fraktskador måste anmälas till Goods inom 6 dagar. Fraktsedelsnummer skall kunna anges. Skadat gods och emballage måste sparas för att besiktning skall kunna genomföras.

Fakturafrågor
Kontakta vår ekonomiavdelning på 0470-199 20 eller skicka e-post till emma@goods.se.

Reservdelar
Vi hjälper gärna till med att hitta reservdelar till produkter vi sålt. Kontakta oss så hjälper vi dig. Se till att ha modellbeteckning samt serienummer på produkten du behöver reservdel till till hands. Vi behöver denna information för att kunna hjälpa dig.

Inbärning och monteringshjälp
Vi kan hjälpa dig att få ordning på det du har beställt med inbärning och montering. Kontakta oss för offert på 0470-199 20 eller sales@goods.se.

Returer
Alla reklamationer ska anmälas till Goods inom 7 dagar efter leverans. Produkter får endast returneras efter överenskommelse med Goods samt i originalförpackning. Returavgift på 20% av fakturerat belopp utgår plus returfrakt. Specialbeställda och kundanpassade produkter får ej returneras. Om köparen önskar annullera en order efter det att ordererkännande upprättats, äger Goods rätt att kräva fullgörelse av ordern eller ersättning för nerlagda kostnader jämte skäligt vinstpåslag, för närvarande 20%.

Feedback - ”Hur kan vi bli bättre?”
Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och vill gärna ta emot era synpunkter. Skicka e-post till info@goods.se eller ring oss på 0470-199 20.

Hittar du inte vad du söker? 

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter

Få snabb support

Få experthjälp

NYHETSBREV
Få nyheter, branchinformation och erbjudanden med vårt nyhetsbrev.
KUNDSERVICE
KONTAKTA OSS
Telefon
0470-199 20

Vårt showroom i Växjö är inte alltid bemannade. 
Vänligen kontakta oss för att boka tid.

Har du frågor om Goods eller våra produkter? Ring oss eller skicka e-post så hjälper vi dig.
SÄKER E-HANDEL
www.goods.se som drivs av Goods Sweden AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare.
  • Trygg ehandel logo
  • BFS logo
Goods Sweden AB | Smedjegatan 22, 352 46 Växjö | info@goods.se